Profielwerkstuk Diagnostiek Echo en MRI-scan • Hallo,

  Ik wou mijn profielwerkstuk over de MRI-scan doen. Alleen omdat ik daarbij de biologie kant op wil moet ik daarbij een onderzoeksopzet met een practicum(geen enquête/interview). Aangezien je de MRI-scan niet zo maat uit kan voeren. Wil ik meer de echo kant op, en dan van wat een echo optimaliseert...

  Ik weet dus niet echt wat voor practicum ik wil doen en hoe ik iets moet uitvoeren en wat voor onderzoeksvragen ik erbij moet bedenken.

  Alvast bedankt,
  Met vriendelijke groet,
  Chiara


 • PWS TU Delft Team

  hee @chiara ,

  Het klinkt alsof je wat opstartproblemen hebt. Wat weet je al van echo? Als je je misschien wat meer inleest in de techniek van het maken van echo's kun je er misschien achter komen waar verbeterpunten liggen. Ik moet zeggen dat een echo apparaat al een zeer oud concept is waar veel onderzoek naar is gedaan. De kans dat je een verbeterpunt vindt in zo'n ver doorontwikkeld product vergt wel een zeer verdiepte kennis van de techniek. Kijk dus vooral naar welk aspect je van de echo wilt optimaliseren en op welke manier. Op die manier kun je ook snel je onderzoeksvragen vinden.

  Groetjes,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.