Plant-microbiële brandstofcellen (PMFC) • Geachte heer/mevrouw,

  Wij zijn op dit moment bezig met het maken van een PWS over PMFC's. Op dit moment hebben we onze opzet gefinaliseerd en hebben we in principe alleen de materialen nog nodig. Echter is onze school niet in staat om deze materialen te verkrijgen in verband met de kosten. Daarnaast hebben we ook al geprobeerd om met diverse universiteiten in contact te komen maar zij stellen zich hier niet voor open. Wij zagen dat jullie een PWS programma aanbieden en wij vroegen ons af of u ons kunt begeleiden met het uitvoeren van het experiment (zie bijlage s.v.p.)

  Mvg,

  Sammy Hassan
  Ian Maradiaga Rosales • Dit bericht is verwijderd!


 • Helaas kunnnen we niet uploaden, vanwege "onvoldoende rechten". Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw mailadres hier achter te laten, zodat wij de opzet naar u kunnen sturen?


 • PWS TU Delft admin

  @IBMR
  Beste Sammy en Ian,

  Jaa het klopt dat wij PWS begeleiding verzorgen. Dit is in de vorm van ondersteuning bij technische vraagstukken en workshops. Wij hebben niet de capaciteit om alle aanvragen voor experimenten op de TU Delft te kunnen realiseren. Om deze reden hebben wij wat workshops/proeven opgesteld die leerlingen kunnen uitvoeren en alleen deze praktische delen ondersteunen wij.

  Wij hebben een brandstofcel (PEM-FC) waar jullie experimenten mee kunnen doen. Wellicht dat dit kan helpen bij jullie project.

  Helaas kunnen we jullie niet helpen met het bouwen van een PMFC.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.