Pws rendement brandstoffen • Hallo, wij zijn Tim en Jesse. Havo 5 leerlingen van het Ichthus college in Dronten. Ons PWS onderwerp is: wat is de beste brandstof voor de toekomst voor auto's. Hierbij willen wij graag proeven uitvoeren. Wij vroegen ons af of het mogelijk is om het rendement van een waterstof auto te testen, want 1 van onze deelvragen is: met welke brandstof kom je het verst ( de brandstoffen die wij onderzoeken zijn: waterstof, biobrandstof, benzine, diesel, elektriciteit en gas). Omdat de waterstof auto niet in ons bereik is, vragen wij ons af of wij dat bij jullie kunnen testen. Als wij meerdere of eventueel alle brandstoffen zouden kunnen testen, zou dat fantastisch zijn!

  Groeten Tim en Jesse


 • PWS TU Delft admin

  @Jesseindrisie
  Beste Tim en Jesse,

  Zouden jullie me wat meer kunnen uitleggen over jullie project? Wat zijn jullie hoofd- en deelvragen want dan kan ik een beter beeld vormen over wat jullie willen onderzoeken? Als jullie willen kijken naar waterstof denken jullie dan aan een verbrandingsmotor of een brandstofcel? Daar zit namelijk redelijk wat verschil in.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.