Merve en Juliën • hallo, wij zouden graag onderzoek willen doen naar het rendement van de brandstofcel. Is dit nog mogelijk? En zo ja, wanneer?


 • PWS TU Delft admin

  Hoi @mervetna_ ,

  Jaa het is mogelijk om het rendement van de brandstofcel te bepalen. Ik heb momenteel hier een donderdag middag voor aan het plannen op 21 december. Er zijn ook wat andere groepjes die graag die middag aanwezig willen zijn dus ik heb je op de lijst genoteerd. Als jullie die dag kunnen natuurlijk.

  Ik zal je via je mail up to date houden over deze middag.

  Groetjes,
  Sanne • Hallo,
  Helaas kunnen wij niet op die datum omdat we beide een toets hebben. Is er misschien een andere mogelijkheid? Tijdens de kerstvakantie bijvoorbeeld?

  Groetjes,

  Merve en Julien


 • PWS TU Delft admin

  @mervetna_
  Misschien kunnen jullie naar de pws middag komen van 18 januari?

  Groetjes,
  Sanne • Beste @Sanne-Nielsen ,
  Zou je de eerst volgende data’s kunnen opsturen voor een mogelijke pws middag? Misschien kunnen we zo een datum inplannen. • beste @Sanne-Nielsen ,
  We zouden ook graag onderzoek willen doen naar de efficientie van de elektrolyse. Komt een van deze data goed uit voor jullie? 11 januari, 25 januari of eventueel 1 februari? Het liefst zo snel mogelijk als dat natuurlijk kan. Ik hoor het graag van u!

  Groetjes,
  Merve en Julien


 • PWS TU Delft admin

  Hoi @mervetna_,

  We kunnen donderdag 25 januari afspreken. Ik zal jullie registreren voor die middag en morgenavond even een mail sturen met het proefvoorschrift en alle informatie voor de middag.

  Groetjes,
  Sanne • beste @Sanne-Nielsen,

  ja dat is prima! we wachten op uw mailtje.

  groetjes,

  merve en julien • Beste @Sanne-Nielsen ,

  We zouden graag elektrolyse en het rendement van de brandstofcel willen onderzoeken. Hiervoor hadden we ons al aangemeld voor 25 januari, maar het is ons niet meer gelukt om contact op te nemen met u via de mail. Want wij zouden graag 2 proefjes willen doen en in de mail ging het over 1 proef. Kunnen we dat nog aanpassen?

  Groetjes,

  Merve en julien


 • PWS TU Delft admin

  @mervetna_
  Ik zal jullie nog even de tweede proef erbij mailen. Je nieuwe opstelling die we hebben is iets anders dan de vorige, dus ik zal as donderdag jullie bij de proef begeleiden en dan kunnen samen even kijken dat we allebei de onderdelen kunnen testen.

  Groetjes,
  Sanne • beste @Sanne-Nielsen
  Oké, dat is top!
  Moeten we omdat we nu een 2e proefje doen ook eerder aanwezig zijn ? of blijft dat staan? en het bestand van het eerste proefje: 'de efficiëntie van een brandstofcel' hebben we niet gehad. u heeft in plaats van dit een ander proefje opgestuurd. het laatste bestand dat we hebben gekregen is wel juist: 'De Faraday efficiëntie van de elektrolyse cel'. zou u dat eerste proefje over de efficiëntie van de brandstofcel ook willen doorsturen?

  groetjes,

  Merve en Julien


 • PWS TU Delft admin

  @mervetna_ ,
  Het zal niet nodig zijn om eerder aanwezig te zijn, omdat een proef meestal een uurtje duurt. Ik ben al wel eerder aanwezig (2 uur) dus dan kunnen jullie eerder komen maar kan ik nog geen begeleiding geven op dat moment. Ik heb ook een ander groepje namelijk.

  Ik zal het eerste proefje nog een keer sturen.

  Groetjes,
  Sanne • Beste @Sanne-Nielsen ,
  Wij hebben het rendement van elektrolyse cel en de brandstofcel berekend. Zou je misschien de antwoorden of de eventuele uitwerkingen sturen zodat we kunnen kijken of we het goed hebben gedaan?

  Groetjes,
  Merve en julien


 • PWS TU Delft admin

  @mervetna_
  Hoi jongens,

  Ik kan helaas uitwerkingen sturen voor de proef omdat wij deze niet hebben en hiernaast zouden we deze ook niet sturen omdat dit iets moet zijn wat jullie zelf moeten doen. Als jullie specifieke vragen hebben of iets dat ik moet checken kan ik dat wellicht doen, maar dit is iets wat jullie zelf moeten doen. Jullie moeten even kritisch kijken of je antwoorden logisch vind. Als je iets opmerkelijks ziet kan ik dat checken.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.