Effect tandpasta op tanderosie • Beste meneer/ mevrouw,

  Wij zijn Sofie Reinders en Jessie Sarwin. We zitten momenteel in ons laatste jaar van het vwo en het gymnasium op SG Spieringshoek in Schiedam. Wij hebben beiden een NT/NG profiel. In dit jaar moeten we een profielwerkstuk maken en wij hebben besloten om het vak scheikunde te kiezen. De hoofdvraag die wij gaan behandelen is: 'Wat is het effect van verschillende soorten tandpasta's op tanderosie?'. Graag zouden we hierbij passende proeven willen uitvoeren. Wij vroegen ons af of er mogelijkheden zijn om de betreffende proeven op uw universiteit uit te voeren. Wij dachten aan een proef waarin we de pH's van verschillende soorten tandpasta's meten.

  Graag horen wij van u.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Sofie Reinders en Jessie Sarwin


 • PWS TU Delft admin

  @Jessiesarwin

  Het moet vast mogelijk zijn om een proef bij jullie onderwerp te bedenken. Deze proef kunnen jullie niet op de universiteit uitvoeren, maar we kunnen er wel een bedenken die jullie op school zouden kunnen uitvoeren.

  Hiervoor zou ik graag wat meer weten over jullie PWS. Hoe ver zijn jullie en wat zijn jullie deelvragen? Misschien kan ik jullie hier ook mee helpen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.