Radar • Hallo,
  We hadden het idee om snelheid te meten van een voorwerp of iets door middel van het doppler effect, een beetje zoiets als ze hier doen . De vraag is of dit niet te hoog gegrepen is en dat we dit in een week maken kunnen (we zitten dicht bij de deadline).


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Jelle,

  Volgens mij is dit best lastig. Als je hier kijkt, zie je dat je heel wat losse onderdelen bij elkaar moet kopen voordat je überhaupt kunt gaan bouwen. Als je de onderdelen allemaal hebt, ziet het er ook naar uit dat je dit niet zo in elkaar hebt gezet. Daarbuiten moet je ook nog toegang hebben tot een software die het signaal kan verwerken. Al met al ga ik ervan uit dat dit niet een project is dat je in een week kan afmaken. Het neemt niet weg dat het eigenlijk wel een cool project is!
  Ik weet niet hoe jullie PWS er op dit moment voorstaat. Hebben jullie wel al een onderwerp, hoofd- en deelvragen? Zo ja wat zijn deze? Anders kunnen we misschien samen een ander experiment bedenken?
  Het is niet echt handig om zo dicht op je deadline pas te beginnen, maar daar is nu niks meer aan te doen... Ik hoor van jullie.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.