PWS Elektrische auto • Wij doen ons PWS over de elektrische auto. Onze hoofdvraag is: is de elektrische auto de auto van de toekomst?
  Wij willen graag van verschillende typen energiecellen(brandstofcel, elektrolyse cel en een elektrochemische cel) de efficiëntie bepalen. Is er een mogelijkheid dat wij dat op de TU Delft kunnen doen?


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Daan-en-Jochem

  Klinkt als een leuk PWS. Hebben jullie al goeie deelvragen uitgezocht om mee aan de slag te gaan? Dat zijn vaak wat kleinere vragen die dan leiden naar een antwoord op je hoofdvraag.

  Ik denk dat dit experiment op de TU moet kunnen, daar zou ik dan wel achteraan moeten gaan. Maar als ik zo kijk naar die verschillende energiecellen herken ik er minstens 2 die mijn middelbare school ook had. Weten jullie zeker dat je school ze niet hebben liggen?

  Als we een proef op de TU Delft gaan uitvoeren heb ik van jullie een practicum plan nodig met materialen en methode en dergelijken. Maar dat komt nog wel.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.