Profielwerkstuk Wifistraling • Beste meneer/mevrouw,

  Wij zijn Daniela Costa Rego en Dagmar van Beek. We zitten momenteel op het Eckartcollege in VWO6. Dit jaar zijn wij begonnen aan ons profielwerkstuk. We hebben onlangs het onderwerp uitgekozen: de invloed van wifi-straling op organismen. Wij zijn bezig met het formuleren van ons onderzoek en we zoeken een hogeschool/universiteit die ons kan helpen en een ruimte kan bieden voor ons onderzoek. Bij ons onderzoek willen wij de invloed van wifi-straling testen op tuinkerszaden. Hierbij maken wij een nulmeting en een meting met een normale wifi-router. Ook willen we de alternatieven voor wifi toetsen, denk aan: eco-wifi en Screenfloww.

  Graag horen we wat de mogelijkheden zijn.

  Alvast bedankt,
  Daniela Costa Rego en Dagmar van Beek


 • PWS TU Delft admin

  Hey @DanielaCostaRego

  Dit onderzoek klinkt al best snel biologisch, zeker als jullie op cel niveau willen kijken naar hoe tuinkerszaden worden beïnvloed door straling. Dus ik weet niet zo goed tot in hoe ver de TU Delft jullie daarmee kan helpen. Ik weet ook niet zeker of ik iemand op de TU Delft zo enthousiast kan krijgen om meerdere weken lang een kamer op te offeren voor dit onderzoek.

  Ik ben wel benieuwd wat jullie uiteindelijk verwachten te vinden. Mijn moeder heeft al jaren een kamerplant naast onze wifi-router staan en die leeft vrolijk verder. Dat allemaal gezegd hebbende kan ik maandag in de vergadering kijken tot in hoe ver wij jullie goed verder kunnen helpen.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.