Profielwerkstuk biologie • Dag leden van het forum!
  Mijn naam is Annelies en ik ben bezig met mijn profielwerkstuk.
  Voor mijn pws moet ik een experiment uitvoeren. Daarom heb ik proefpersonen nodig die allemaal last hebben van dezelfde klacht: namelijk hoofdroos. De bedoeling is dat ik de desbetreffende proefpersonen een minishampoo thuis opstuur die voldoende is voor twee weken haren wassen. De shampoo is absoluut niet gevaarlijk en schadelijk voor je haar, maar ik kan niet teveel in detail treden omdat dit mogelijk de resultaten kan beïnvloeden. Dus, heb je last van hoofdroos, of ken je iemand die hier last van heeft, stuur me dan aub een berichtje. Alle hulp wordt heel erg gewaardeerd!
  Bedankt alvast!
  X • Ook vroeg ik me af of jullie nog tips hebben over hoe ik meer mensen kan bereiken, aangezien ik rond de veertig proefpersonen nodig heb...
  Alvast bedankt! ;)


 • PWS TU Delft admin

  Beste Annelies,

  Als je veel mensen wil bereiken is met misschien handig om berichten achter te laten in buurtcentra en supermarkten omdat je zo makkelijk mensen kunt bereiken die wel zouden willen helpen.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.