PWS-een bruggennetwerk over de Waddeneilanden • Ik maak mijn pws over de mogelijkheden/vraag naar een wegennetwerken over de Waddeneilanden. Wij zouden graag meer informatie krijgen over hoe we dit het beste aan kunnen pakken, en waar we vooral op moeten letten bij het ontwerpen van de verbindingen.


 • PWS TU Delft Team

  Ha @Joep246 !

  Allereerst excuses voor de late reactie, ik ben ziek geweest deze week.

  En wat een leuk onderwerp hebben jullie gekozen! Hebben jullie ook al een precieze hoofdvraag en deelvragen? Zoniet, kijk dan hier voor hulp bij de opbouw van je vragen.

  Bij het ontwerpen van een netwerk zijn er meerdere mogelijkheden. Dit boek legt het één en ander uit, maar dit kan misschien wat lastig zijn. Daarom zal ik jullie een deel van een college dictaat sturen over de mail! Dit dictaat is van het vak 'Transport en planning', en het deel dat ik jullie stuur gaat over netwerken en infrastructuurplanning. Ik denk dus dat jullie daar wel iets mee kunnen!

  Als jullie over de inhoud van het dictaat nog vragen hebben dan hoor ik het wel (graag over het forum vragen stellen, niet over de mail!).

  Hopelijk kunnen jullie hiermee verder!

  Groetjes Pauline


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.