zonnebrandcreme • Beste Tu-student(e),

  Wij hebben al voor de zomervakantie contact opgenomen met de zonnebrand workshop door middel van de interesse knop. Wij kregen toen antwoord dat deze in oktober plaats zou vinden en wij eind augustus meer te horen zouden krijgen over o.a. de exacte datum van deze workshop. Wij hebben nog geen reactie gehad en hopen dat jullie ons verder kunnen helpen gezien dit een belangrijk deel van ons PWS is.

  M.v.g,

  Dominique en Lotte


 • PWS TU Delft admin

  @DominiqueBrands
  Er is een workshop gepland voor 17 oktober.

  Groetjes,
  Sanne • Beste @Sanne-Nielsen ,

  Gisteren hebben wij ons aangemeld voor de zonnebrand workshop en daarin stond dat we nog meer informatie zouden krijgen. Nu vroegen we ons af of we dat via de mail krijgen of dat we hier met iemand contact moeten opnemen?

  M.v.g,

  Fleur en Merle • Hoi @Sanne-Nielsen,

  Wij hebben ons ongeveer een week geleden aangemeld voor de zonnebrand workshop en toen kregen we een mailtje dat we nog nader informatie zouden krijgen. Die informatie hebben we helaas nog steeds niet gekregen en op de site staat onderhand al dat de workshop vol is dus het zou wel fijn om zekerheid te hebben hoe het nu allemaal precies zit. We hopen dat jullie zo snel mogelijk iets laten weten!

  groetjes,

  Fleur en Merle


 • PWS TU Delft admin

  Beste Fleur en Merle,

  Als het goed is hebben jullie vanmiddag een mailtje van mij ontvangen over de workshop!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.