Forum
    • Categorieën
    • Recent
    • Populair
    • Gebruikers
    • Groepen
    • Zoeken
    • Registeren
    • Login

    De bestanddelen van chocolade

    Scheikunde & Biologie
    2
    2
    1574
    Meer berichten laden...
    • Oudste berichten bovenaan
    • Meest recente berichten bovenaan
    • Meeste stemmen
    Reageren
    • Reageren als onderwerp
    Aanmelden om te reageren
    Dit onderwerp is verwijderd. Alleen gebruikers met beheerrechten op onderwerpniveau kunnen dit inzien.
    • M
      MyrthedeReus
      voor het laatst aangepast door

      hi,

      Wij hebben een vraag over ons PWS onderwerp. We willen het vetgehalte in chocola en verschillende chocola meten. Dit willen we doen met het soxhle-apparaat. Is het mogelijk om dit bij de TU Delft te kunnen onderzoeken. Zo niet, heeft u misschien tips of ideeën om ons verder te helpen.

      Mvg,

      Yannicke en Myrthe.

      1 Antwoord Laatste antwoord Reageren Citeren 0
      • Sanne NielsenS
        Sanne Nielsen
        voor het laatst aangepast door

        @MyrthedeReus
        Beste Yannicke en Myrthe,

        Zouden jullie me eerst iets meer kunnen vertellen over jullie PWS? Wat zijn jullie hoofd- en deelvragen? Dan kan ik een beter inzicht in jullie onderwerp krijgen en wellicht kan ik jullie ook helpen met de basis van het PWS.

        Groetjes,
        Sanne

        Scheikunde en Biologie
        PWS TU Delft

        1 Antwoord Laatste antwoord Reageren Citeren 0
        • First post
          Last post
        Copyright © 2016 NodeBB Forums | Contributors