PWS Groene Energie • Hallo,

  Wij zijn Erik, Sebastiaan en Jason van de Jacob van Liesveldt te Hellevoetsluis. Wij werken aan een profielwerkstuk met als onderwerp Groene Energie. Wij vroegen ons af waar de Technische Universiteit Delft zich allemaal mee bezig houdt wat betreft groene energie. Wij willen als het kan ook wel een keer een afspraak maken om het onderwerp te bespreken.

  Met vriendelijke groet,

  Erik, Sebastiaan en Jason.


 • PWS TU Delft admin

  @pwsjvl
  Beste Erik, Sebastiaan en Jason,

  De TU Delft houd zich met heel veel verschillende groene energie projecten bezig. Bijna te veel om op te noemen. Het is mogelijk om een keer langs te komen bij de PWS middag op donderdag. Hier kunnen jullie met mij of een andere student sparren over de mogelijke onderwerpen voor jullie PWS. Daarnaast helpen je dan gelijk met het opstellen van hoofd- en deelvragen en kunnen we kijken naar mogelijke proeven.

  Het PWS middag schema zal morgen middag online staan. Dan kunnen jullie je aanmelden voor een middag waar bijvoorbeeld ik staan in geroosterd.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.