Profielwerkstuk maglevtrein • @Thom

  Beste Thom,

  Bedankt voor je antwoord. Niet het hele profielwerkstuk moet af zijn op 27 september. We moeten voor een tussenbeoordeling een experiment gedaan hebben met testresultaten en dit nog wat verder verwerken. De magneten zijn net binnengekomen (ze zouden pas vrijdag geleverd worden, dus we hebben extra tijd) en die gaan we zo snel mogelijk bevestigen. We hebben een model van pvc buizen waar we een stofzuiger aan kunnen aansluiten. Ik heb thuis een sterke Festool stofzuiger die we daarvoor mee kunnen nemen, maar als jullie zoiets al hebben dan zou dat natuurlijk veel handiger zijn. We willen kijken hoe lang de superconductorcapsule rond kan blijven gaan bij verschillende luchtdruk, dat doen we door de stofzuiger met verschillende tijdspannen aan te zetten. Wat we hopen is dat jullie een aantal supergeleiders beschikbaar hebben voor als wij komen. Hebben jullie ook vloeibaar stikstof? Ik neem aan van wel. Zondagmiddag is voor ons prima.
  Verder had ik nog 1 vraagje over de supergeleiders: in welke afmetingen hebben jullie deze? Als we de afmetingen weten, kunnen we de capsule daarop aanpassen.

  Met vriendelijke groet,

  Lucas • @Thom

  Beste Thom,

  We zullen waarschijnlijk wel een vacuümpomp nodig hebben aangezien de stofzuiger niet afsluit, dus hopelijk hebben jullie zoiets bij het Science Center.

  Groetjes,

  Lucas


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Lucas1,

  Zou je even op de chat kunnen kijken!

  Groetjes,

  Thom • @Thom

  Hey Thom,

  Het is al weer even geleden, maar we willen nog steeds een afspraak maken om langs te komen bij de TU. Hopelijk kunnen we voor deze week nog een dag afspreken, bij voorkeur donderdag. (Zaterdag zou eventueel ook kunnen) Het spijt me dat ik hier zo laat mee kom, maar het forum was een tijdje ontoegankelijk door een fout in het systeem.
  Laat me weten of het mogelijk is, anders wordt het volgende week. Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Lucas


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Lucas1,

  Dit zal helaas niet gaan... Mijn excuses.
  We moeten dus een andere datum prikken.

  Groetjes,

  Thom • @Thom

  Beste Thom,

  Zou het volgende week wel mogelijk zijn om een afspraak te maken? Zo ja, welke dagen komen in aanmerking? Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Lucas


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Lucas1,

  Wellicht dat het deze donderdag kan, maar dat kan ik nog niet met zekerheid zeggen.
  Wanneer is jullie deadline nu?

  Groetjes,

  Thom • @Thom

  Onze deadline is 24 november, laat ons weten wat de mogelijkheden zijn. Als het donderdag kan, moeten we even wat regelen, maar het zou wel mogelijk zijn.


 • PWS TU Delft Team

  Dit topic is via de chat afgehandeld.Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.