PWS Klinische technologie • Hoi,

  Inmiddels ben ik bezig met zoeken van me onderwerp voor me PWS. Ik wil graag klinische technologie studeren en zoek graag daarbij een onderwerp binnen de klinische technologie. Ik zoek iets wat innovatief is en ik dacht dat ik dan bij jullie het best terecht ben voor dit. Welke innovatief onderwerp binnen de klinische technologie kan ik een PWS over schrijven ?


 • PWS TU Delft admin

  Hey @vishay

  Een innovatief onderwerp heb ik niet zomaar voor je klaarliggen. Ik denk dat zelf een onderwerp uitkiezen goed is voor je omdat je er dan zelf helemaal achterstaat en het ook zelf leuk vind.

  Klinische Technologie als basis is wel een goed begin. Heb je ook al nagedacht over of je gaat onderzoeken of ontwerpen? Zie ons stappenplan als je daar meer over wil lezen. Probeer na te denken over wat je het interessants vindt aan Klinische Technologie. Probeer misschien uit je eigen ervaring een onderwerp te pakken dat je interessant vindt.

  Wil je meer de technische kant op? Berekenen hoeveel kracht een spier kan opwekken bijvoorbeeld, of meer biologisch zoals wat voor systemen nou ervoor zorgen dat iemand ziek wordt. Of juist de combinatie waarin je onderzoekt welke biologische systemen tot nu toe het best gerepresenteerd zijn door techniek, of welke technische onderwerpen zijn gebaseerd op goed werkende biologische technieken? Dit zijn nog steeds allemaal hele brede termen, ik hoop dat je die zelf kan invullen met iets specifieks wat jij dan leuk vindt en waar je je PWS over kan gaan doen.

  Ik hoop dat dit je verder helpt in het vinden van je onderwerp!
  Succes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.