Vrije Energie • Beste student(e),

  De tijd van de profielwerkstukken komen er weer aan! Wij, twee leerlingen uit VWO 5, zijn dus al weer druk bezig met het verzinnen van een onderwerp (dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan).
  Wij wilden graag iets met natuurkunde en/of economie. Na een tijdje brainstormen kwamen wij op het onderwerp 'Vrije energie'. Tijdens het bezoeken van een paar websites kwamen de begrippen 'Elektromagnetisme' en 'Nulpuntsenergie' redelijk vaak voor. Ons leek dit een zeur leuk onderwerp, alleen rees nu de vraag op wat we precies kunnen onderzoeken. Wij hadden iets van: hoe kan vrije energie toegepast worden en wat voor gevolgen kan het hebben voor onze samenleving?

  Dit is natuurlijk een erg lastig onderwerp en zelfs de wetenschap is nog volop aan het onderzoeken. Wij zijn 'bang' dat we een sprong in het diepe maken en daardoor niet goed het onderwerp kunnen behandelen en onderzoeken. Bovendien behandelen we (elektro)magnetisme pas volgend schooljaar.

  Onze vraag is hierbij of jullie wat tips en eventueel wat ideeën hebben over dit onderwerp en over een practicum.

  Alvast bij voorbaat dank!

  PS, we hebben dit bij het onderwerp Magnetisme én Energie Opwekking geplaatst (het past eigenlijk bij beide).


 • PWS TU Delft Team

  Dit topic wordt verder behandeld hier: http://forum.pwstudelft.nl/topic/1755/vrije-energie


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.