sleeptankworkshop • Hallo,

  wij zijn nu bezig met het voorbereiden van ons profielwerkstuk. Wij zouden graag de sleeptankworkshop willen volgen. Voor de voorbereidingen zou het handig zijn als we weten wat we gaan meten en hoe het proefje er ongeveer uit gaat zien. Heeft u nog bruikbare informatie bronnen die we kunnen gebruiken om onszelf in te lezen in dit onderwerp. Is er ook al iets bekend van een datum voor de sleeptankworkshop, zo ja dan horen we dat graag van u. Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet
  Lars en Frank • Hee Frank en Lars,

  Wat leuk dat jullie interesse hebben in de sleeptankworkshop! Hier is een impressie: http://pwstudelft.nl/workshops/workshop-sleeptank/. Jullie zullen de kracht meten die op de touwen staan (in het filmpje). Hiermee kun je de weerstand berekenen. Als er meer kracht op de touwen staat betekent dus dat er meer weerstand is. Bijvoorbeeld door een slechtere romp of een snellere stroomsnelheid. De sleeptankworkshop zal in november plaatsvinden!

  Als jullie nog meer vragen hebben hoor ik het graag,

  groetjes,
  Midas Becker


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.