efficiëntie van een brandstofcel • Beste Sanne,

  Voor mijn profielwerkstuk heb ik het onderwerp brandstofcellen gekozen en wil graag weten of ik tijdens de PWS-middag een proefje kan doen voor het bepalen van de efficiëntie van een brandstofcel.

  m.v.g.

  Shekib Sediqi


 • PWS TU Delft admin

  @Shekib12
  Beste Shekib,

  Jaa het is zeker mogelijk om een proef te doen over de efficiëntie van een brandstofcel. Ik zag dat je jezelf hebt aangemeld voor de PWS middag van 2 maart dus dat moet geen probleem zijn.

  Daarnaast zijn er ook nog andere soorten proeven hier te vinden. Uit ervaring weet ik dat er mogelijkheid is om 2 proeven op een middag te doen. Het duurt ongeveer een uur per proef. Je moet maar even voor jezelf kijken en je kunt altijd nog op de middag zelf besluiten om een 2de te doen.

  Als je aangeeft of je alleen efficiëntie of ook nog een andere proef wil doen, dan zal ik je voorschriften hiervoor mailen als voorbereiding en daarnaast nog extra info voor de middag (locatie en hoe laat).

  Groetjes,
  Sanne • Beste Sanne,

  Bedankt voor je reply.
  Ik wil ook graag de proef elektrolyse van water doen.

  Groetjes,
  Shekib


 • PWS TU Delft admin

  @Shekib12
  Ik heb je een mail gestuurd met de informatie voor donderdag.

  Groetjes!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.