Gyroscoop • Hoi,
  Wij moeten voor het vak NLT een Po maken over gyroscopen. Hierbij moeten we een deskundige betrekken. Kunnen jullie ons helpen?

  Mvg,
  Ryan en Bram • Hee Ryan en Bram,

  Zouden jullie je vraag iets duidelijker kunnen verwoorden? Wat is jullie opdracht? Waar heb je hulp bij nodig? Wat hebben jullie zelf al onderzocht?

  Groetjes,
  Midas Becker • Hoi, allereerst onze excuses dat we zolang niet van ons hebben laten horen.

  Wat betreft onze PO: Het is een vereiste om iemand van buiten onze school bij onze PO te betrekken. Daarom vroegen wij ons af of jij/jullie ons informatie kunnen geven over hoe een gyroscoop werkt en wat het principe is van een gyroscoop. En eventueel over hoe wij zelf de werking kunnen uitleggen op een presentatie over onze PO.

  Groetjes, Ryan en Bram • Hee Ryan en Bram,

  Jullie zullen toch veel specifieker moeten zijn. Wat is jullie onderwerp? Wat hebben jullie zelf al gevonden? Wat is jullie PO?

  Bij PWS TU Delft zijn wij er om te helpen als er scholieren vast komen te zitten. Echter zullen wij niet jullie profielwerkstuk voor jullie maken. Je zult dus zelf moeten onderzoeken hoe een gyroscoop werkt. Dat is makkelijk op internet te vinden! Ook jullie presentatie zullen jullie zelf moeten maken. Ik geef wel graag feedback op jullie werk!

  groetjes,
  Midas Becker


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.