Energieopwekking mbv krachtapparaten • Geachte TU,

  Wij (Nilo en Koen) houden ons met ons PWS bezig over de volgende vraag: is het mogelijk om rendabel energie te halen uit krachtapparaten (in ons experiment gebruiken we als voorbeeld de 'LAT machine'). Wij willen de energie opwekken met behulp van een piëzo-element. Nu is een soortgelijk concept al eerder gebruikt, namelijk de energieopwekkende dansvloer, die ook berust op het gebruik van een piezo-element.

  Nu vroegen wij ons af iemand ons in contact kon brengen met een van de onderzoekersvan deze dansvloer zodat wij een interview kunnen regelen. Zo niet, dan vinden wij extra informatie natuurlijk altijd goed • Beste Nilo en Koen,

  Interessant onderwerp! Het is zeker mogelijk om met zo'n LAT machine energie op te wekken. Hoe je die energie wilt opwekken en of het rendabel is moeten jullie zelf onderzoeken.

  Jullie hebben het over een dansvloer die energie opwekt. Helaas ken ik deze onderzoekers niet en zou ik ook niet weten hoe ik ze zou moeten bereiken. Weten jullie hun namen? Door te googlen en te bellen of mailen kom je meestal al een heel eind.

  Met vriendelijke groet,
  Midas Becker


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.