3D-geprint materiaal vergelijken • Beste meneer/mevrouw

  Wij willen met ons profielwerkstuk onderzoeken wat de verschillen zijn tussen 3D-geprint materiaal en materiaal uit de fabriek (uit een spuitgietmachine). Wij willen dit doen met het materiaal ABS. Als fabrieksmateriaal willen we legoblokjes gebruiken omdat we daar makkelijk aan kunnen komen en omdat we dezelfde blokjes makkelijk kunnen 3D-printen. Nu vragen wij ons af of het mogelijk is om bij jullie deze blokjes in ABS te printen, wij hebben ongeveer 15 blokjes nodig voor ons onderzoek.

  Onze hoofdvraag is: wat is het verschil tussen 3D-geprint abs en hetzelfde materiaal dat met conventionele productiemethoden is geproduceerd.

  onze deelvragen zijn:

  1. Wat is 3D-printer?
  2. Welkeverschillende soorten 3D-printers bestaan er?
  3. Welke verschillende materialen bestaan er voor een 3D- printer
  4. Onderzoek verschillen tussen de blokjes (treksterkte, druksterkte, smeltpunt, dichtheid en slijtvastheid)

  Wij hopen dat u ons verder kan helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Bram en Robert
  Montessori lyceum Rotterdam. • Hee Bram en Robert,

  Ik ben Midas Becker. Ik ben vierdejaars werktuigbouwkunde student. We kunnen zeker samen voor jullie 3D-printen.

  Hoe willen jullie de verschillen tussen de geprinte en de normale blokjes gaan onderzoeken? Waarom hebben jullie er 15 nodig?

  Jullie vierde deelvraag ziet er goed uit. Echter is het een onderzoekend profielwerkstuk en zijn jullie eerste drie deelvragen informerend. Kijk verder nog even naar jullie spelling en grammatica!

  met vriendelijke groet,
  Midas Becker


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.