Hyperloop • Beste Midas,

  Wij hebben in ons PWS twee proeven, waarmee we willen aantonen dat reizen door vacuüm energie-efficiënter is. We gaan in onze eerste proef kijken welke afstand een object met bekende hoeveelheid energie kan afleggen in "normale" omstandigheden. We gebruiken dezelfde hoeveelheid energie bij ons Hyperloop model en vergelijken deze afstanden met elkaar(proef twee). We zouden graag jouw commentaar hierover hebben. Naar welk emailadres zouden wij onze tekeningen kunnen sturen.

  Met vriendelijke groet,

  Amrish en Javier


 • PWS TU Delft Team

  Hee Amrish en Javier,

  Dat klinkt als een leuk practicum! Ik ben heel benieuwd naar de tekeningen.
  Jullie kunnen deze ook via dit forum sturen. Dat houdt het tenminste overzichtelijk.

  groetjes,
  Midas • Beste Midas,

  Onze excuses voor de late reactie. We zijn op dit moment bezig met ons literatuuronderzoek, maar wij wilden volgende week beginnen met de constructie van ons model. Wij kunnen niet bij dit bericht onze foto's sturen, omdat de bestandsgrootte te groot is. Zou jij ons zo snel mogelijk een mailtje kunnen sturen, zodat wij de foto's naar jou toe kunnen sturen. Mijn mail-adres is: J.PerezyPerez@rietlanden.nl. Wij zouden graag jouw commentaar hierover ontvangen, zodat wij misschien nog enkele aanpassingen in onze constructie kunnen aanbrengen.

  Wij hebben ook al contact opgezocht met de mensen van Delft Hyperloop. Helaas waren zij niet in staat om ons verder te helpen. Wij zouden daarom graag een interview met jou willen. Wij willen hier onze ideeën over onze "ideale" Hyperloop willen toelichten en jouw commentaar daarop willen horen.

  Met vriendelijke groet,

  Javier & Amrish


 • PWS TU Delft Team

  Beste Javier,

  Vervelend dat het dreamteam jullie niet verder wilt helpen. Ik ben namelijk geen hyperloop expert. Een interview met mij is dus niet erg waardevol.

  Mijn maildres is midasbecker@gmail.com. Jullie kunnen de foto's naar mij sturen en ik zal reageren op dit forum.

  met vriendelijke groet,
  Midas Becker


 • PWS TU Delft Team

  Hee Javier,

  Ik heb je tekeningen gezien. Het ziet er als een slimme constructie uit! Ik ben heel benieuwd hoe het er uit komt te zien. Ik zou wel echt zo snel mogelijk beginnen met bouwen. Dit soort dingen duren altijd langer dan je denkt en je zult hem waarschijnlijk vaak moeten verbeteren.

  Jullie zijn welkom op 19 januari tussen 14:00 en 17:00 op de PWS middag om het interview af te nemen. Meld je daar nog wel even voor aan via de site!

  groetjes,
  MIdas • Beste Midas,

  Dankjewel voor je snelle reactie. Wij zijn helaas niet in de gelegenheid om 19 januari naar delft te komen ivm. onze toetsweek. Wij zouden graag de eerst volgende mogelijkheid willen aangrijpen om met jou het interview af te nemen. Wanneer ben jij in de gelegenheid om weer bij een PWS-middag aanwezig te zijn?

  Met vriendelijke groet,

  Amrish en Javier


 • PWS TU Delft Team

  Op donderdag 12 Januari ben ik ook vanaf 13:00 beschikbaar op het science center. • Beste Midas,

  Dankjewel voor jouw snelle reactie. Ik hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad. Wij zijn allebei in de gelegenheid om 12 januari naar Delft te komen voor een interview. Staat deze afspraak los van de PWS-middag, want ik kon namelijk geen PWS-middag vinden op 12 januari.

  Met vriendelijke groet,

  Amrish en Javier


 • PWS TU Delft Team

  Tot dan!


 • PWS TU Delft Team

  Denken jullie er aan om morgen om 13:00 naar het science center te komen? Als jullie er zijn kunnen jullie mij bellen zodat je weet waar ik zit: 0615629939. • Beste Midas,

  Wij zullen er morgen zijn. Tot dan!

  Met vriendelijke groet,

  Amrish en Javier


 • PWS TU Delft Team

  Tot morgen!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.