Seniorenwoning ontwerpen in Suriname • Hallo meneer/ mevrouw,

  Wij zijn 3 leerlingen van technasium VWO 6 in Friesland. Voor onze meesterproef gaan we een seniorenwoning ontwerpen voor een woningbouwproject in Suriname. Wij hebben al een opdrachtgever en meerdere experts maar we moeten ook 8 uren doorbrengen op een universiteit.

  Wij vroegen ons af, of als we verder zijn in ons project met ontwerpen, wij langs kunnen komen en advies en feedback op de inhoud van ons project kunnen krijgen, en eventueel hulp bij het maken van een goed schaalmodel.

  Hieronder wat details over ons project;
  Er moeten of 10 rijtjeswoningen die per woning gebouwd worden op een perceel van 200 m2. De andere optie is dat we 10 vrijstaande woningen maken op elk een perceel van 350 m2.
  Voordat wij hieraan beginnen doen wij onderzoek naar Surinaamse senioren (dat bestaat uit 4 deelonderzoeken), en een onderzoek naar de Surinaamse huisstijl dat bestaat uit 8 deelonderzoeken.

  De vooronderzoeken ronden wij voor 30 november, waarop wij ons PWS gedeelte presenteren. De meesterproef zelf ronden wij eind februari af. Zouden wij daar begin januari langs kunnen komen voor advies en feedback en eventueel een schaalmodel mogen maken?

  Met vriendelijke groeten,
  Joëlle, Anneke en Farah


 • PWS TU Delft Team

  Hallo Joëlle, Anneke en Farah!

  Wat een interessante meesterproef doen jullie! Natuurlijk kunnen jullie langskomen op de TU Delft. Tijdens PWS-middagen zitten wij de hele middag klaar om scholieren te helpen. Kunnen jullie op donderdag 12 januari? Hier vindt je het aanmeldformulier. Zorg dat je met een duidelijk plan komt, en let wel op: in 1 middag kan je geen schaalmodel maken! Jullie moeten dus óf al een heel eind op weg zijn wanneer jullie komen, óf hem zelf thuis afmaken. Hebben jullie zelf materiaal?

  Ik hoor het wel!

  Groetjes Pauline


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.