Meld je nu aan voor de Sleeptankworkshop op 21 November 2016!


 • PWS TU Delft Team

  De sleeptank workshop is bedoeld om inzicht te geven in de theorie achter het varen van boten. Het doen van proeven met betrekking tot de weerstand die een boot ondervindt tijdens het varen, met behulp van een sleeptank, kan bijvoorbeeld een indicatie geven hoeveel brandstof een boot verbruikt tijdens het varen. Het doel van de proef is om van verschillende modellen van scheepsrompen de weerstandscoëfficiënt te bepalen en zo te bepalen welke romp het minste weerstand ondervindt.

  Ben je benieuwd naar waarom speedboten een andere romp hebben dan tankers? Of wil je weten welke romp het minste weerstand ondervindt tijdens het varen? Ben je de zeilfanaat en wil je graag je hobby tot PWS onderwerp om toveren? Dan is deze workshop uitermate geschikt om te gebruiken voor je profielwerkstuk!

  De workshop neemt ongeveer een dag in beslag. In de ochtend wordt een rondleiding gegeven en de workshop uitgelegd. In de middag worden er experimenten gedaan.

  Schrijf je snel in op onze website!


 • PWS TU Delft Team

  Dit bericht is verwijderd!

Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.