Hulp bij PWS: Solar Powered Airplane Design • Hallo,

  Ik doe mijn PWS over het ontwerpen van een passagiersvliegtuig op zonne-energie. Hiervoor maak ik een model in Coach6 (binnenkort Coach7) om te kunnen berekenen hoeveel extra vermogen er nodig is als er meer passagiers bijkomen. Ik heb echter problemen met het werkend krijgen van mijn model. Ik zou graag even met mijn partner bij een Lucht- en Ruimtevaarttechniek student langs willen komen om er samen naar te kijken en het zo mogelijk op te lossen. Is dit mogelijk op de korte termijn, het liefst komende week? Is er iemand bereid om een paar uur met ons te kijken naar ons model en het te verbeteren en compliceren?

  Groet,
  Calvin Dijksman V6
  Wolfert van Borselen tweetalig • Hoi Juul,

  Bedankt dat je antwoord geef op mijn vraag. Onze onderzoeksvraag is: Wat zijn de problemen die het verhinderen om een passagiersvliegtuig op zonne-energie te krijgen en oplossingen bedenken? Uiteindelijk willen wij naar een conclusie toewerken in de vorm van 'er is zoveel extra vermogen nodig, op dit moment is dat niet haalbaar, maar als we kijken naar de trend van de afgelopen jaren en die volgen zal het over 10 jaar wel kunnen' zoiets.
  Wij maken nu dus een model in Coach 7, ik kan jou het bestand toesturen als jij mij je e-mail adres geeft. Je moet daar echter wel het programma Coach voor hebben anders kun je het niet openen.
  Wij zijn momenteel bezig met het afronden van fase 2, hierin willen wij eigenlijk al de antwoorden op onze vragen hebben zodat we kunnen beginnen aan het schrijven van ons PWS.

  Mvg,
  Calvin


 • PWS TU Delft Team

  Hoi Calvin,

  interessant onderwerp!
  Jullie kunnen natuurlijk altijd langskomen op een PWS middag, maar misschien dat ik je sneller via het forum kan helpen. Wat is jullie onderzoeksvraag precies? En hoe ver zijn jullie nu met jullie PWS? Als je me de code toestuurt dan kijk ik of ik de bug misschien zo al kan vinden!

  Groetjes,

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.