schoolopdracht keuzeproject • Venlo, 10 maart 2016

  Geachte heer/ mevrouw,

  Wij, Robin Galema, Marco Roberts en Thomas Jurriaans, zijn drie leerlingen van College Den Hulster. Wij zitten alle drie in 4 vwo en volgen het vak Onderzoek & Ontwerpen. Met dit vak proberen wij bèta-technische problemen van universiteiten aan te pakken. Nu in 4 vwo is het de bedoeling dat wij zelf op zoek gaan naar een universiteit, die projecten draait, problemen oplost of onderzoeken doet, die ons interesseren.

  Onze interesse ligt in de werktuigbouwkunde en IPO. Wij hebben gezocht naar mogelijk geschikte universiteit en kwamen uit bij uw universiteit. We hebben rond gekeken op uw site en de projecten die u draait, spraken ons erg aan. Het lijkt ons leuk om uw universiteit als onze volgende opdrachtgever te hebben. We willen graag samen met u een concreet en realistisch project gaan draaien. Natuurlijk zullen wij degenen zijn die het meeste werk gaan verrichten. U bent dan degene die ons controleert en bijstuurt indien nodig.

  De bedoeling is dat wij een ontwerpproject gaan draaien, hier ligt onze interesse. Natuurlijk komt hier het onderdeel onderzoeken ook aan bod, maar dat blijft een beetje op de achtergrond. De basis voor het project is meestal een onbeantwoord vraagstuk of lopend project van de universiteit zelf. Wij hebben al eerder ontwerpprojecten gedaan in deze richtingen, die zijn ons erg goed bevallen.

  Later willen wij zelf ook een beroep in de werktuigbouwkunde of in de IPO uitvoeren. Door samen te werken met u, krijgen wij een beter inzicht in uw vakgebied. Het lijkt ons leuk voor u om leerlingen te interesseren voor uw eigen vakgebied en samen te werken met gemotiveerde leerlingen, wat wij ook echt zijn. Wij willen een goed eindresultaat behalen en zijn erg dankbaar als u tijd en moeite in een samenwerking met ons wilt steken. We zouden het fijn vinden als we langs konden komen voor een eerste afspraak, om het project vast te stellen. Aan het einde van het project zullen wij aan u met veel plezier ons eindresultaat presenteren, wat op school plaats zal gaan vinden.

  Het project wordt op school uitgevoerd, waar we ook worden begeleid door mevrouw Janssen en mevrouw Evers. Het project duurt in totaal 16 weken. Voor de voorbereiding (fase 1) hebben we 6 weken, voor de uitvoering (fase 2) hebben we 10 weken.

  De rol van u, de opdrachtgever, is de opdracht introduceren, evalueren en beoordelen. De tijd die u hieraan zult besteden ligt tussen de 3 en 4 uur.

  Met vriendelijke groet,
  Robin Galema
  Marco Roberts
  Thomas Jurriaans • Ha Robin, Marco en Thomas,

  Jullie hebben je vraag mooi geformuleerd, netjes! Helaas is het scholierenLAB er enkel om jullie vragen te beantwoorden omtrent de inhoud van het werkstuk. We kunnen, als studenten, niet als begeleider optreden.

  Hebben jullie echter een vraag over hoofd- en/of deelvragen, uit te voeren experiment of iets dergelijks, dan hoor ik het graag.

  Succes!

  Groet,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.