Waterzuivering • Hey,

  Voor onze meesterproef (technasium 6v) zijn we bezig met een waterzuiveringsproject voor droge gebieden. We willen graag het biochemische proces achter de waterzuivering uitdiepen, maar hebben hierbij hulp nodig. We zijn op zoek naar een student die ons kan begeleiden met ons project. Het is niet zo veel werk, waarschijnlijk max 5 uur. We horen graag van jullie!
  Groeten,
  Cornelis en Jan Pieter • Beste Cornelis en Jan Pieter,

  Normaliter hebben we een losse aanmeldprocedure voor de meesterproef. Dit jaar draaien we zelfs met enkele scholen een pilot. Kun je laten weten vanuit welke school jullie werken? Wanneer blijkt dat jullie school dit jaar niet mee werkt met de pilot, kan ik vanuit het scholierenLAB helaas niets voor jullie betekenen. Wij assisteren enkel leerlingen bij hun profielwerkstuk, een daadwerkelijk begeleider kunnen wij niet zijn. Werkt de school wel mee, dan zal ik jullie in contact kunnen brengen met begeleiders. Laat maar weten!

  Vr.grt,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.