Pwst DNA-fingerprinting • Beste TU Delft,

  Mijn profielwerkstuk gaat over DNA-fingerprinting en mijn hoofdvraag is 'hoe groot is de betrouwbaarheid van DNA-fingerprinting in forensisch onderzoek?'
  Het is erg interessant, maar het is lastig om een praktische gedeelte uit te voeren mbt dit onderwerp.
  Ik heb de middelen niet tot mijn beschikking en daarom kan ik dit practicum ook niet zelfstandig uitvoeren. Voor mijn begeleider is het voldoende om alleen aanwezig te zijn wanneer de techniek wordt uitgevoerd. Ik heb alle hoge scholen waar een forensische opleiding wordt gegeven hierover gemaild en de helft die mijn mail wel heeft beantwoordt, biedt die mogelijkheid niet.
  Weet iemand bij welke opleiding DNA-fingerprinting onderdeel is? Of een alternatief voor een ander proef?

  Groet,

  Mariam


 • PWS TU Delft admin

  Beste Mariam,

  op de TU Delft doen we volgens mij niets met deze techniek. Wat ik wel weet is dat er op de universiteit Leiden een Minor bestaat wat helemaal gebaseerd is op forensisch onderzoek. Daarnaast is er een kans dat ze bij de opleiding Life Science & Technology er wat mee doen las ik op de site. Ik zou je dus willen doorverwijzen naar de PWS site van universiteit Leiden.
  Als je hier geen antwoord van krijgt zal ik proberen of ik via hier wat voor je kan regelen.

  Mvg,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.