HULP GEZOCHT!! Naaldencontrole optimalisatie project O&O • Beste studenten,

  Wij zijn leerlingen van de vierde klas van het technasium VWO op het Libanon Lyceum Rotterdam. Hier
  volgen wij het vak Onderzoek en Ontwerp (O&O), waarbij we technische problemen oplossen
  in projecten van acht weken. We hebben sinds de eerste klas vele projecten gehad, met zeer
  uiteenlopende onderwerpen. Nu is het de bedoeling om zelf een project te vinden en uit te voeren.

  Wij hebben een opdracht gevonden bij Mermaid Medical. Een bedrijf gespecialiseerd in medische apparatuur. Onze opdracht is om het proces van het testen van naalden te verbeteren. De lengte, dikte en weerstand moeten op een meer innovatieve wijze worden gecontroleerd. Voor het uitwerken hebben wij niemand nodig, slechts een expertbegeleider.

  Daarom nemen we contact op met jullie op. Wij hebben voor dit project uw expertbegeleiding nodig, maar dit vergt niet veel tijd. Als onze expert, is het de taak om onze vragen m.b.t. (medical) engineering te beantwoorden. U hoeft alleen per mail voor ons bereikbaar te zijn!

  Alvast veel dank voor de moeite,

  Vriendelijke groet,

  Romée van de Veen, Suzanne Mijnhardt, Megan Seker en Enya Berrevoets,
  Libanon Lyceum Rotterdam

  Contact: Romeevanderveen@gmail.com • Ha dames,

  Jullie vraag is enthousiast en wij helpen graag. Toch heb ik nog een paar vragen voordat we echt met jullie [i]in zee gaan[/i].
  Via dit forum kunnen wij zeker hulp bieden bij het beantwoorden van jullie vragen. We geven echter een opzetje en geen klakkeloos over te nemen antwoorden. Daarnaast beoordelen wij niet. Mailen is mogelijk, maar er zal sneller worden gereageerd wanneer de vragen via het forum worden gepost.

  De opleiding Klinische Technologie start dit jaar in samenwerking met de Erasmus. Mogelijk kunnen jullie ook contact leggen met de universiteit in Rotterdam. Zij hebben meer kennis van de geneeskunst dan wij.

  Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

  Succes.

  Groet,
  Noor Debets


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.