Een product ontwerpen en uitwerken • Hallo,
  Wij hebben een vak op school ( het Maerlant -Lyceum) dat e-lijn heet. In die les moeten wij een product ontwerpen en uitwerken ( denkend aan het MVO( Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen)).
  Ons idee was om een bidon te maken van plastic( HET MAG NIET SLECHT ZIJN VOOR HET MILIEU daarom afbreekbaar plastic als het niet te moeilijk wordt of te duur is)) met een scheiding in het midden voor twee verschillende drinkvakken voor (bijvoorbeeld) na het sporten; om aan de ene zijde water te doen en de andere zijde voor een proteïne shake of limonade.
  Wij hebben nog niet goed kunnen bedenken hoe wij het mondstuk zo kunnen/willen maken, zodat men zelf kan bepalen uit welke zijde hij/zij drinkt.
  Kan iemand ons helpen het in elkaar te zetten en verder uit te werken?
  Met vriendelijke groeten,
  Pauwine Steenbergen
  Bart Jan Holland
  Michiel Holtkamp
  Jack van Wezel
  Joep Berger • Allen,

  Het is een enorm IO onderwerp (Industrieel ontwerpen) en bij deze studierichting is het heel erg belangrijk dat er bij het productontwerp wordt gedacht vanuit de gebruiker. Om erachter te komen wat zij vinden van jullie ontwerp/idee is het misschien goed om te onderzoeken wat nu een fijn mondstuk is, bijvoorbeeld middels een enquete. Probeer een brainstorm te starten met mogelijkheden voor het mondstuk. Een draaidop met verschillend compartiment, een eenvoudig dopje. Wat is fijner in gebruik, wat is eenvoudiger te maken.

  Jullie kunnen ontzettend veel variaties bedenken, out of the box. Doe het is heel anders.

  Wat materialen betreft; daar ben ik niet echt in thuis. Ik zal het voor jullie navragen.

  Succes!

  Gr,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.