PWS Hacken • Wij hebben besloten om ons profielwerkstuk te gaan doen over hacken, de verschillende soorten hackers, de verschillende technieken en de impact op onze samenleving door hacken.

  Wij vroegen ons alleen af wat een passende hoofdvraag zou zijn.

  Gr. Luca


 • PWS TU Delft admin

  Beste Luca,

  Leuk dat jullie je PWS over hacken willen doen! Helaas kan ik jullie niet zomaar een hoofdvraag geven. Waar willen jullie je graag op focussen? Meer technisch of meer op de ethiek achter hacken?

  Groetjes,
  Joost • Beste Joost,

  Wij zitten met hetzelfde probleem, we hebben als onderwerp CyberSecurity en willen ons focussen op de technische kant achter het hacken, het probleem is dat het moeilijk is om ergens te beginnen, wat onderzoeken we dan eigenlijk?

  Gr. Arghem


 • PWS TU Delft admin

  Beste Arghem,

  Het hangt er heel erg vanaf wat jullie zelf interessant vinden om te onderzoeken. Jullie kunnen bijvoorbeeld kijken naar cryptografie, computer netwerken (erg technisch) of iets specifiekers zoals Language based secuirity.

  Als jullie een beetje rondkijken op het internet kom je heel veel zelfde soort onderwerpen tegen die kunnen bijdragen aan cybersecurity.

  Hoop dat jullie hier wat aan hebben! Als jullie een iets specifiekere vraag hebben dan is het voor mij makkelijker om jullie goed te helpen!

  Groetjes,
  Joost


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.