PWS E-care • Hoi ScholierenLab,

  wij hebben besloten ons PWS te doen over electronic healthcare. Hiervoor willen wij een app ontwikkelen die patiënten met diabetes helpt hun diabetes onder controle te krijgen door middel van meldingen die aangeven dat het tijd is om de bloedsuikerspiegel te meten of insuline te spuiten. Ook willen we proberen in de app een invoersysteem te ontwikkelen waarin de kandidaten hun suikerwaarde kunnen invoeren, en die kunnen vergelijken met optimale streefwaarden.

  Het probleem is echter dat we niet veel ervaring hebben met het ontwikkelen van apps. Kunnen jullie ons adviseren over wat voor programma wij zouden moeten gebruiken om minimaal bovenstaande doelen te kunnen bereiken. Indien gewenst kunnen we een breder beeld geven over de gewenste functies van de app.

  Alvast bedankt voor de hulp

  MVG

  Martijn Bootsma


 • PWS TU Delft admin

  Beste Martijn,

  Natuurlijk kan ik jullie hier wat advies over geven!

  Ik denk dat omdat jullie weinig ervaring hebben met programmeren het verstandig is om er voor te kiezen niet een app te maken maar een mobiele website. Met behulp van html5 en een beetje PHP moeten jullie namelijk al een heel eind komen!

  Zijn jullie bekend met het bouwen van websites en is dit een optie voor jullie?

  Hoor graag van jullie!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.