Homeopathische medicijnen • geachte lezer,

  wij zitten in 6VWO en hebben besloten ons profielwerkstuk te wijden aan de vragen rondom homeopathische wetenschap. 2 deelvragen van ons PWS werpen een nadere blik op een eventueel placebo effect bij de werking van homeopathische geneesmiddelen. wij zouden graag de bestanddelen van een aantal homeopathische medicijnen wetenschappelijk bepalen en kijken in welke mate deze bestanddelen een wetenschappelijk aantoonbaar genezend effect hebben. nu zij wij op zoek naar een locatie om eventueel van een klein aantal medicijnen de samenstelling te bepalen, alle opties en eventueel advies zijn meer dan welkom, het onderzoek is nog in een beginstadium dus er kan nog aan gesleuteld worden.

  mvg,

  Casper en Wiljan • Beste Casper en Wiljan,

  Hebben jullie al bedacht welke homeopathische medicijnen jullie willen onderzoeken en hoe jullie dit willen doen? Voordat je een experiment start, is het altijd handig om een plan van aanpak te maken. Misschien is dit filmpje ook interessant voor jullie.

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.