PWS: resistentie van tumoren bij kankertherapie • Hallo,

  Momenteel zitten wij in de profielwerkstukweek aan het eind van 5vwo en mijn partner en ik zouden graag ons profielwerkstuk over de resistentie van tumoren bij kankertherapie doen. We lopen tegen één probleem aan; we kunnen geen praktisch onderzoek uitvoeren hier op school. Daarom vroegen wij ons af of de TU Delft ons misschien verder kon helpen met praktisch onderzoek.

  Als tweede keuze hebben we het onderzoek antibiotica resistentie maar resistentie van kankertumoren lijkt ons interessanter maar zonder praktisch onderzoek kunnen we niet verder.

  Wij vragen ons af of de TU Delft ons misschien verder kan helpen bij het bedenken van een praktisch onderzoek bij dit onderwerp en eventueel ruimte kan bieden waar we dit kunnen uitvoeren.

  Alvast Bedankt,

  Nina Doorn en Laura Derks
  SG Huizermaat, 5vwo. • Beste Nina en Laura,

  Erg interessant onderzoek hebben jullie gekozen! Hebben jullie al nagedacht over de hoofdvraag en deelvragen? Anders kan je een kijkje nemen in ons stappenplan. Hebben jullie al een idee over wat voor proefje jullie willen doen? Misschien is het slim om ook contact op te nemen met DNA-labs. Zij doen een proefje in de klas over tumorcellen.
  Veel succes!

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.