Bioluminescentie • Goedemorgen!

  Wij zijn Fenna en Katinka en we zitten in 6V. We willen ons PWS over bioluminescentie houden en daarbij luminescerende bacteriën van een vis isoleren en ook noctiluca scintillans uit zeewater isoleren. Nou is onze vraag hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Over de bactieriën is wel het een en ander te vinden maar over de isolatie van Noctiluca uit zeewater niet.

  We hopen snel antwoord te krijgen!

  Groetjes,

  Fenna en Katinka • Beste Fenna en Katinka,

  Ik heb wat onderzoek gedaan naar noctiluca scintillans, maar heb ook nog niks concreets gevonden, daarom is deze reactie ook wat laat. Ik ga nog even verder zoeken, en ook nog rondvragen aan studenten die hier meer van af weten.
  Wat is jullie hoofdvraag en wat zijn jullie deelvragen?

  Groetjes,
  Tirsa • Beste Fenna en Katinka,

  Ik heb helaas nog niemand gevonden die hier meer van af weet. Wat is jullie plan? Willen jullie de zeevonken (noctiluca scintillans) uit de Noordzee halen? De beestjes komen vooral voor in warm en ondiep water, dus ik denk dat het erg lastig is om ze te vinden in deze tijd van het jaar. Wat willen jullie precies met de beestjes doen en waarom willen jullie ze uit zeewater isoleren?
  Hebben jullie al hoofd- en deelvragen bedacht?

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.