Vloeibare stikstof • Hallo,

  Ik heb voor de zomervakantie enige vragen over mijn profielwekrstuk gesteld. Ik wilde graag namelijk zelf een proefje doen met vloeibare stikstof. Namelijk de invriestijd, smaakverandering en fysische en moleculaire veranderingen bepalen van aardbeien, champignons, brood, aardappel en cupcake. Ik werd hiervoor verwezen naar de workshop supergeleiding omdat daarbij vloeibare stokstof wordt gebruikt. Aangezien er nog geen workshop gepland staat maak ik mij een beetje zorgen of ik mijn proefje nog kan uitvoeren. Wordt de workshop nog gegeven? Of kan ik op een andere manier mn proefjes uitvoeren?

  Groetjes Eline Schropp • Hey Eline,

  Goed dat je het even aankaart! Maar er is gelukkig geen reden om je zorgen te maken, want vandaag of morgen zal er een inschrijfformulier voor de workshop supergeleiding op de site verschijnen. Houd de site dus nog even goed in de gaten en schrijf je in! Ik zal zelf de workshop en het lijkt me leuk om je te helpen met deze proef. Zie je dan!

  Caspar • Hoi Caspar,

  Ik heb me ingeschreven voor de workshop! Hoe laat is de workshop volgende week?

  Groetjes Eline • Hi Eline,

  Als het goed is heb je gisteren een mail ontvangen. Er was even iets misgegaan!

  Tot morgen!

  Caspar


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.