Beinvloeding van gedrag • Ons PWS gaat over beinvloeding van gedrag.

  Één van onze deelvragen gaat over de waarneming van visuele prikkels en hoe deze prikkels dan verwerkt worden in de hersenen. Een onderdeel van deze deelvraag is hoe het komt dat wij sommige dingen wel zien, maar niet bewust waarnemen.
  Nu is onze vraag of er iemand is die suggesties heeft voor informatiebronnen over dit onderwerp. Wij denken hierbij aan documenten, boeken, personen, opleidingen, enz.

  Naast deze deelvraag hebben wij een deelvraag die te maken heeft met neuromarketing. Ook hiervoor zoeken wij nog personen, boeken of documenten die ons kunnen helpen aan informatie. Iemand hier suggesties voor?


 • PWS TU Delft admin

  Beste scholier,

  ik zal even kijken of ik iets kan vinden. Waarschijnlijk kan ik pas rond vrijdag antwoord geven.

  Mvg,
  Sanne


 • PWS TU Delft admin

  Beste scholier,

  wij op de TU Delft houden ons niet bezig met onderzoek naar gedrag. Ik heb wat wetenschappelijke artikelen kunnen vinden voor je over neuromarketing: Neuromarketing: The New Science of Consumer Behavior en
  Neuroethics of neuromarketing. Zelf kun je ook even kijken op scholar.google.nl. Dit is een onderdeel van Google waar je specifiek wetenschappelijke artikelen kan vinden.

  Een aanrader is om ook even wat vragen te stellen bij de pws site van universiteit Leiden. Hier zullen ze wel onderzoek hebben lopen over gedrag.

  Mvg,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.