Nanotechnologie • Hoi,

  Wij zijn bezig met ons profielwerkstuk over nanotechnologie. We willen graag informatie hebben over welke technieken er in de nanotechnologie gebruikt worden. Ook zouden we graag informatie willen over nanotechnologie in de geneeskunde. Zelf kunnen we hier alleen maar algemene informatie over vinden.

  Groetjes,
  Franciska • Beste Franciska,

  Je vraag is nog een beetje breed voor mij. Wat willen jullie precies onderzoeken in jullie profielwerkstuk? Hebben jullie al een hoofdvraag en misschien al een aantal deelvragen? Als het iets specifieker wordt kan ik je beter helpen. Verder is er grofweg een scheiding te maken binnen de nanotechnologie op de TU Delft tussen de Natuurkunde afdeling en de Scheikunde afdeling. Bij natuurkunde zijn ze voornamelijk bezig met grote quantumcomputers en hierbij speelt nanotechnologie een grote rol. Bij scheikunde werkt men vooral met materiaal eigenschappen en reacties op heel kleine schaal te kunnen bekijken/reguleren.

  Ik hoor graag meer van je zodat ik je beter kan helpen!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.