Scheiden van lipoproteinen op basis van dichtheid • Hallo,

  Ik moet een profielwerkstuk maken voor school. Hier behoort ook een practicum bij. Ik heb het onderwerp hart en vaatziekte. Ik wil graag ondezoek doen naar de stofjes VLDL, HDL, en LDL op basis van dichtheid. Helaas is dit op mijn school niet mogelijk doordat mijn school niet beschikt overdoe goede middelen. Ik heb dit practicum opgehaald bij de medische bibliotheek van het Erasmus.
  Ik zou u willen vragen of ik dit practicum bij u zou mogen uitvoeren indien dit mogelijk is. Voor het practicum is een ultracentrifuge nodig met 40 000 toeren, en bloed. (dier)
  Het zou erg fijn zijn als dit mogelijk zou zijn. Het is een redelijk gecompliceerd practicum dus het zou al voldoende zijn als ik bij de uitvoering ben en alles kan waarnemen.
  Misschien is het ook mogelijk om een afspraak te maken zodat u het practica ook goed kunt bestuderen. Ik heb de beschrijving helaas niet in een bestand maar alleen op papier.
  Alvast bedankt.

  Anouk spruit • Hoi Anouk,

  Je hebt een leuk onderwerp uitgekozen! Ik denk niet dat jouw onderzoek hier mogelijk is, omdat er volgens mij bepaalde voorschriften zijn om te werken met bloed. Aangezien je dit practicum hebt opgehaald bij de Erasmus Universiteit, verwacht ik dat je hier beter terecht kan dan bij ons!

  Succes ermee,

  Groet,
  Sara


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.