Profielwerkstuk neonatologie ( te vroeg geboren baby's ) • Hee allemaal,

  Ik en een klasgenootje doen samen ons pws over neonatologie.
  Hierbij moeten wij ook een praktijkgedeelte uitvoeren, wij vroegen ons af of iemand ons misschien kan helpen met een leuk idee.

  Alvast bedankt!


 • PWS TU Delft admin

  Beste scholier,

  wat is jullie hoofdvraag en zouden jullie graag willen leren over dit onderwerp?

  Mvg,
  Sanne


 • PWS TU Delft admin

  Beste Maud en Alyssa,

  jullie hoofdvraag bestaat nu uit twee losse vragen. Het eerste deel kun je misschien beter gebruiken als deelvraag. Het tweede deel is wel interessant voor een hoofdvraag. "Wat zijn de gevolgen voor de toekomst van een baby op de neonatologie-afdeling?"
  Hebben jullie al contact gezocht met meerdere ziekenhuizen of jullie daar misschien een soort stage, rondleiding of interview kunnen doen?

  Mvg,
  Sanne • Hallo Sanne,

  Allereerst bedankt voor het antwoord!
  Onze hoofdvraag is: wanneer komt een baby op de neonatologieafdeling en wat zijn de gevolgen hiervan in de toekomst?

  Wij willen graag leren hoe het er aan toe gaat op de neonatologieafdeling en wat daar de werkzaamheden zijn. Ook zijn we geïnteresseerd in het kind of deze bijvoorbeeld afwijkingen zal hebben in de toekomst.

  Mvg,

  Maud en Alyssa • Beste Sanne,

  Dat is inderdaad een betere hoofdvraag! Wij hebben ook contact gehad met ziekenhuizen voor een eventuele rondleiding, maar vanwege de privacy wouden zij hier niet aan meewerken. Daarom is het voor ons lastig om een interessant praktijkgedeelte te vinden.

  Mvg,

  Maud en Alyssa


 • PWS TU Delft admin

  Dat is zeker lastig. Hebben jullie ook al geprobeerd bij kennis of familie iemand te vinden die hetzelfde had. Dit kan wellicht nog helpen.

  Mvg,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.