slapeloosheid  • ik heb het onderwerp slapeloosheid gekozen voor mijn profielwerkstuk, maar ik heb probleem met mijn hoofdsvraag. kan iemand mij helpen met mijn hoofdsvraag? ik weet immers niet wat hoofdsvraag geschrikt is voor het onderwerp.  • Ha Wanqihuang,

    Slapeloosheid is een interessant onderwerp waar je van alles mee kan doen. Ik ga je echter geen hoofdvraag voorkauwen, dan kom je er te gemakkelijk vanaf. Het verzinnen van een hoofdvraag is lastig, maar heel belangrijk voor je proces. Misschien kom je verder door het stappenplan in te kijken. Wat ook helpt is jezelf afvragen [i]wat[/i] je precies interessant vindt aan het onderwerp. Heb je er al met iemand anders over kunnen sparren? Gezien de TU Delft een technische universiteit is en daarmee niet veel te maken heeft met onderwerpen als slapeloosheid, adviseer ik je tevens een andere instelling te raadplegen voor verdere informatie; denk hierbij aan geneeskunde, interview een farmaceut, interview ouderen, jongeren of bijvoorbeeld de hersenstichting.

    Veel succes.

    Groet,
    Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.