PWS Sport • Beste meneer/mevrouw,

  Wij zijn twee leerlingen aan het Johan de Witt gymnasium te Dordrecht. Wij zitten in de vijfde klas en wij zijn dit jaar begonnen met ons profielwerkstuk. Ons onderzoek gaat over de ontwikkeling van spieren en de invloed van verschillende factoren zoals voedsel, genetische aanleg en hormonen daarop. Wij zijn opzoek naar lopende onderzoeken in Nederland over dit onderwerp die wij kunnen gebruiken in ons profielwerkstuk. Wij vroegen ons dus af of er bij u aan de universiteit zulke onderzoeken lopen en of er een mogelijkheid is dat wij gedurende een onderzoek achter de schermen zouden kunnen meelopen?

  Met vriendelijke groet,
  Merijn van der Grijn en Denzel Drop • Ha Merijn en Denzel,

  Jullie vraag is interessant maar voor zover ik weet, doet de TU geen specifiek onderzoek naar de menselijke spier en de invloed van voedsel en hormonen. Wel is de universiteit bezig met spieren in de vorm van robots. Hierbij gaat het echter meer om de handeling dan een specifieke spiervervanger dat reageert op voedsel en genetische effecten. Mogelijk zijn universiteiten waar een academisch ziekenhuis aan verbonden is, meer met onderzoek bezig op het vlak van [i]de spier[/i].

  Succes vooralsnog.

  Groet,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.