Voedingsbodem bacteriën Yakult • Hallo,
  Ik doe mijn PWS over de bacteriën van Yakult en ik ga bij die bacteriën een aantal stoffen toevoegen en bekijken in welke mate ze dan toenemen of afnemen. Nu kan ik niet vinden wat voor voedingsbodem je nodig hebt voor deze bacteriën. Weten jullie misschien waar ik dat kan vinden?
  En hoe ik kan zien dat de bacteriën toenemen? moet ik dan een microscoop gebruiken?
  En de stoffen die ik toevoeg moet je die ook verdunnen? Ik wil bijvoorbeeld ook de zoetstoffen die Yakult zelf in het drankje heeft extra toevoegen aan de bacteriën zodat ik dan kan bekijken of dat zorgt voor een toename van de bacteriën. Nu moet ik eerst aan die zoetstof komen (als dat lukt) en dan zou ik graag willen weten in welke mate in het zou moeten toevoegen?
  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

  van Ellen.


 • PWS TU Delft admin

  Beste Ellen,

  ik zou je als eerst willen vragen of je een duidelijke onderzoeksvraag kunt noemen. Als ik weet wat je precies wil onderzoeken, dan kan ik je beter helpen. Kun je me ook vertellen welke bacterie er precies in zit. Dat helpt bij het beantwoorden van je vragen.

  Mvg,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.