Brandstofcellen workshop • Hoi allemaal!

  Zoals elk jaar, zal ook dit jaar weer de brandstofcellen workshop worden georganiseerd. Als je hier in geïnteresseerd bent kan je het interesseformulier invullen. De workshop wordt altijd in kleine groepjes gegeven, daarom zal er met elkaar een datum worden besproken.
  Aangezien de maand oktober voor mij erg druk is, zal de workshop waarschijnlijk plaats vinden in november. Voor meer informatie klik hier.

  Groetjes,
  Tirsa


 • PWS TU Delft admin

  Beste Bas,

  Ik kan je wellicht wel helpen met infomatie en vragen over brandstofcellen. Zijn er al problemen waar je tegenaan bent gelopen? Een overzicht van je voortgang is dan wel handing.

  Er wordt dit jaar geen brandstofcellen workshop gegeven. Dit geldt voor elke proef.
  Het is momenteel heel druk bij de onderzoeksgroepen op de faculteit vanwege een overvloed aan scheikunde studenten die proeven uitvoeren voor de opleiding. Daarnaast zijn ze nu ook druk met de aankomende verhuizing van de hele faculteit. Het is nu moeilijk of niet mogelijk proeven te verzorgen voor het PWS.
  Daarom moet ik met spijt mededelen dat wij, van het ScholierenLAB, helaas dit jaar geen proeven meer kunnen aanbieden voor scheikunde of biologie.

  Mijn oprechte excuses hiervoor.
  Met vriendelijke groeten,
  Sanne • Beste Tirsa,

  Voor het vak scheikunde schrijf ik mijn PWS over brandstofcellen.
  Ik heb al een begin gemaakt, maar ik zat ook nog te zoeken naar veldwerk dat ik zou kunnen doen.
  Misschien is het een beetje laat, maar is er nog een workshop Brandstofcellen binnenkort?
  Daar ben ik namelijk erg in geïnteresseerd. Op school en ook op de Universiteit Utrecht zijn dergelijke voorzieningen voor zover ik weet niet beschikbaar en omdat ik hoorde dat aan de TU Delft wel zoiets te realiseren is, wilde ik het toch even vragen.
  Daarnaast zou ik willen vragen of jij of iemand anders mij verder op weg zou kunnen helpen met informatie of tips voor mijn PWS over brandstofcellen.
  Ik kan het bestand op dit moment helaas sowieso niet via de website verzenden.
  Ik kan daarbij natuurlijk desgevraagd opsturen wat ik al heb (inclusief hoofd- en deelvragen), zodat je een goed beeld krijgt van waar ik op dit moment sta.

  Schroom niet om vragen te stellen als er onduidelijkheden zijn.

  Ik hoop dat mijn vraag duidelijk is.
  Alvast bedankt voor je reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Bart de Haas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.