PWS aerodynamica (proefje windtunnel) • Hallo,

  wij zijn Kiki Gielisse en Florence Gommers (16 jaar). Wij doen ons profielwerkstuk dit jaar over aerodynamica. We hebben al een hoofdvraag en wat deelvragen bedacht. Voor ons profielwerkstuk willen wij graag een proefje doen. We zouden graag een proefje willen doen in de windtunnel en we willen ook graag 2 of 3 model vleugels maken van verschillende vliegtuigen. We gaan namelijk onderzoeken welke vleugel nou het beste is om mee te vliegen.
  We hadden gezien dat je in ieder geval het proefje in de windtunnel bij de TU Delft kan uitvoeren. De datum is alleen op 12 mei en dan hebben wij ons pws allang ingeleverd. Onze vraag was dus of we misschien een dag langs konden komen om dit uit te voeren. Het zou ons heel erg helpen voor een nog beter pws cijfer. We horen het graag!

  Groetjes,
  Kiki Gielisse en Florence Gommers
  Het Nieuwe Lyceum Bilthoven • Hoi Kiki en Florence,

  Leuk dat jullie je profielwerkstuk doen over aerodynamica. Ik geef in november een workshop in de windtunnel. Een precieze datum moet nog geprikt worden. Je kunt wel alvast het interesse formulier invullen. Dan houd ik je op de hoogte wanneer er een workshop gepland wordt.

  Waar zagen jullie 12 mei staan trouwens?

  Grt. Wouter • Hoi Wouter,

  Top! Gaan we zeker doen.
  Zag ik staan op de website.

  Groetjes


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.