Aarbeving constructies • Ik zou graag op 15 oktober een construtie testen in de aardbeving simulator van het tu delft. Dit zou ik graag willen, omdat mijn pws gaat over het aardbeving bestendig bouwen van een huis. Hiervoor kom ik graag 15 oktober langs. • Ha Tim,

  Schikt het jou ook om de donderdag 22e te komen? Wegens persoonlijke omstandigheden lukt het mij niet om de 15e de hele middag aanwezig te zijn, waardoor ik enkele scholieren moet doorschuiven naar de week erop. Past je dat?

  Groet,
  Noor • Ha Tim,

  Het is wat kort dag, maar volgende week blijkt het herfstvakantie te zijn in het Science Centre en dat zorgt voor extra drukte in het aardbevingslab. Je zou morgen om 13.30 langs kunnen komen, dan kan ik je begeleiden. Anders kun je op eigen gelegenheid vrijdag erheen - laat mij dit dan weten. Ik zal er dan niet zijn voor uitleg. Je kunt wel gebruik maken van de vloer. Wanneer dit niet lukt, zou de donderdag 22e dus goed passen.

  Ik hoor het wel.

  Groet, • Hallo Tim,

  Hoe is je proef in het aardbevingslab afgelopen donderdag nog verlopen? Heb je er nog vragen over?

  Groet,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.