PWS kernspinresonantie spectroscopie • Heey TU Delft !

  Ik ben Pieter en zit in V5 van 't Rijks in Bergen op Zoom.

  Ik doe mijn profielwerkstuk over het onderwerp kernspinresonantie spectroscopie bij het vak natuurkunde en hier moet ik natuurlijk ook een praktisch gedeelte afleggen. Alleen nu zit ik met een probleem, ik zou graag als praktisch gedeelte zelf een aantal organische stoffen, meegekregen van school en dus voor mij onbekend welke het zijn, analyseren d.m.v. kernspinresonantie spectroscopie. Nu heb je hier natuurlijk benodigdheden voor nodig die ik zelf, en wij op school, niet hebben. Dus is mijn vraag: beschikken jullie op de TU Delft over een NMR-apparaat en zo ja, is het mogelijk om bij jullie dan een practicum te komen doen als praktisch gedeelte voor mijn pws?

  Ik hoor graag van jullie!

  Gr. Pieter de Kok • Beste Pieter,

  Ik ga het voor je vragen bij de onderzoeksafdelingen op Technische Natuurkunde die deze apparatuur gebruiken. Je hoort eind deze week van mij!

  Groet,

  Caspar Boers • Heey Caspar!

  Weet je al iets meer? Ik hoop goed nieuws!

  Gr. Pieter • Ha Pieter,

  De onderzoeksgroepen waar ik dacht dat ze hiermee werken konden mij helaas niet verder helpen. Dus tot nu toe helaas nog geen succes. Morgen ga ik nog bij één iemand proberen, die ons misschien kan helpen.

  Groet,

  Caspar


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.