Windmolen bouwen en testen • Geachte Meneer, Mevrouw,

  Wij zijn Leon Hermans en Yoël Da Costa Senior van het Marnix College te Ede. Voor ons PWS bouwen wij een windmolen en doen wij hier een aantal proefjes mee, waaronder het uitzoeken welke vorm/lengte van wieken het beste werkt. Voor deze proefjes hebben wij een windtunnel nodig, of een ander apparaat, waarmee een constante wind mee gegenereerd kan worden. Wij vroegen ons af of jullie een windtunnel beschikbaar hebben voor dit doeleinde. De windmolen wordt ±1,00m breed, en ±1,50 hoog. Alvast bedankt voor de moeite en wij kijken uit naar uw antwoord.

  Met vriendelijke groet,

  Leon Hermans en Yoël Da Costa Senior • Hallo Leon en Yoël,

  We hebben eens in de twee maanden een windtunnel tot onze beschikking waar we workshops geven. Helaas is deze windtunnel niet groot genoeg voor jullie experiment. De test sectie is rond en heeft een diameter van ongeveer 60 cm. De volgende workshop op 5 december is helaas al vol, maar mochten jullie alsnog interesse hebben om een workshop te volgen dan zou je het interesse formulier kunnen invullen (op de windtunnel pagina). De workshop zelf gaat over vleugelprofielen, dat zit dus in het verlengde van jullie onderwerp maar het gaat dus niet specifiek om windmolens.

  Groet,

  Hubert


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.