PWS Spin-off techniek • Hallo,

  Wij wilden graag ons pws houden over de spin-off techniek en daarnaast of deze toepasbaar is op een elektrische auto. De spin-off techniek houdt simpel gezegd in het extreem snel opladen van een batterij.
  Is er iemand bekend met deze techniek, wij vroegen ons namelijk af of iemand wat informatie heeft?
  Ook wilden we een experiment uitvoeren met de spin-off techniek op de site stond dat ermee gedacht zou worden over een passende opstelling en wilden wij weten of we dit op de universiteit zouden kunnen uitvoeren?

  Met vriendelijke groeten,

  Loes Giesbers & Jessie Harms • Beste Berend,

  Wij kwamen er op via de site van de TU-delft: http://www.tudelft.nl/actueel/dossiers/archief/elektrisch-vervoer/. Het laatste stukje gaat over de spin-off. Wij willen in onze pws met name ingaan op de technologie van het super snel opladen van een batterij en als het niet te veel is ook nog de toepasbaarheid van deze technologie op een elektrische auto.

  Heel erg bedankt voor uw reactie en we hopen dat u ons kunt verder helpen!

  Groeten,
  Loes en Jessie • Beste Jessie en Loes,

  Welke techniek bedoelen jullie precies? 'Spin-off' is meestal een aanduiding van een type bedrijf, een afsplitsing van een ander bedrijf/instelling. Op internet kan ik ook niks vinden dat lijkt op wat jullie bedoelen. Als je me de site, artikel of bron doorstuurt van welke techniek jullie bedoelen, help ik jullie graag verder! • Beste Loes en Jessie,

  Dit bericht is vrij gedateerd, maar als je meer informatie over hun specifieke techniek wil hebben, kan je denk ik het beste contact opnemen met het spin-off bedrijf Epyon (www.epyon.nl).
  Verder zijn er verschillende onderzoeken die worden gedaan naar het supersnel opladen. Wellicht is het goed om één bepaalde techniek te onderzoeken, hieronder twee redelijk recente voorbeelden.

  http://newsfeed.time.com/2013/05/22/18-year-old-invents-under-30-second-phone-charger/
  http://ens-newswire.com/2012/08/22/new-nanotech-batteries-allow-super-fast-charging/

  Als je dieper induikt op een bepaalde technologie (er zijn er nog veel meer dan deze twee!), kan ik je verder helpen met eventuele specifieke vragen!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.