natpws exoskelet/active beenprotheses • hai ik ben sascha (17) uit havo 5 en ik heb voor mijn pws het onderwerp exoskeletten en active beenprotheses. Ik zou eigenlijk heel graag een intervieuw willen doen met iemand die meer verstand van exoskeletten heeft. ivm corona wil niemand dit maar het zou voor mij ook mogelijk zijn via teams zoom facetime of iets in die richting. Over de active been protheses kan ik alleen bijna geen informatie vinden en het gene wat ik kan vinden is heel lastig omdat het ook nog in het engels is en ik de termen in het nederlands al niet zo goed begrijp. is er iemand die hier ervaring mee heeft en min zou kunnen helpen op korte termijn dit zijn de laastst kleine dingen want het moet 1 maart af. iniedergeval bedankt! • Hallo @saschawesterbaan ,

  Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is nu mensen te interviewen. Ik weet wel het één en ander van exoskeletten. Je zou mij mogen interviewen. Wat zou je precies willen weten? Wanneer zou het uitkomen om te videobellen?

  Groet,
  Midas • Hoi,

  oh dit zou echt heel fijn zijn! Dit kan natuurlijk online. Voor mij kan iedere dag na 6 uur en zou dit misschien aankomende week nog kunnen 15/02 - 21/02? • Hoi @saschawesterbaan ,

  Donderdag 18 februari kan ik wel om 21:00. Komt dat uit voor jou? Zo ja, kun je mij dan je emailadres sturen in een persoonlijk bericht (chat bericht)? Dan nodig ik je uit voor een zoom meeting.

  Groet,
  Midas • hoi hoi,

  als het goed is heb ik je een bericht gestuurd! fijn dat het nog zo snel kon!

  groetjes,
  sascha • Hallo @saschawesterbaan ,

  Ik heb je een privébericht gestuurd!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.